top of page
_MG_7363.jpg

 Boka Solsyster till ditt event 

Boka Solsyster till företag eller konferens

Yoga för Företag

Vill ni ge er arbetsplats de bästa förutsättningarna för en välmående personal?

Då är företagsyoga något för Er. Företagsyoga innebär att jag kommer till Er arbetsplats och håller yoga hos Er i era lokaler. Yoga har blivit alltmer populärt på svenska arbetsplatser som en del i friskvårdssatsningen. Regelbunden yogaträning ökar förmågan att hantera stress, minskar sömnsvårigheter, muskelspänningar och kronisk smärta, samt leder till ett ökat välbefinnande och en känsla av sammanhang. Yoga bidrar till en bättre hälsa på många sätt, den är energihöjande, ger ökat fokus och koncentration, ökat välbefinnandet, ger bättre rörlighet, balans och muskelstyrka. Dessutom ökas syreupptaget.

 

Yoga betyder förening, att åstadkomma balans mellan kropp, sinne och själ.

Yoga är ett skönt och prestigelöst sätt att få landa en stund i kroppen, med hjälp av ditt andetag och  fysiska positioner. Yoga är för alla och jag anpassar klassen efter gruppen och era önskemål. Ni väljer längd på klassen men mellan 45-75 minuter är att rekommendera. Ni väljer också hur många tillfällen ni vill köpa in.

Vill ni kunna erbjuda yoga på en konferens/temadag så går det också att ordna.

 

Vänligen kontakt mig för prisinformation och så vi kan prata ihop oss om hur jag bäst kan hjälpa er.

_MG_7750.jpg

Skogsbad för Företag

Vill ni i ha en lugn aktivitet utomhus så är jag även certifierad skogsbadsguide.  Skogsbad är ett skönt, mindfullt, kravlöst sätt att vistas i naturen. Vi tillåter oss att vila och att landa i varandet, istället för görandet, vi tar in skogen med alla våra sinnen öppna - vi är. 

 

Skogsbad handlar inte om att bada i sjöar som många tror, utan det vi gör är att ”bada” i skogens underbara hälsofrämjande miljö för att komma ner i varv och minska på stress. 

På ett fint, varsamt sätt kommer jag att guida in er i skogens härliga miljö så att ni öppnar upp för att ta emot allt det skogen har att erbjuda. 

 

Att vistas i skogen har många hälsosamma fördelar, det reducera stress, sänker puls och blodtryck, främjar hjärta och blodkärl, sänker blodsockernivån, boostar vårt immunförsvar, förbättrar koncentration och minne, lindrar oro och depression och höjer vår energinivå. Skogen läker. 

 

Rekommenderad tid för ett skogsbad är från 2 timmar och uppåt. Vill Ni ha en heldags aktivitet är yoga och skogsbad en underbar kombination som jag gärna sätter ihop åt Er.

Vill ni kunna erbjuda skogsbad på en konferens/temadag så går det också att ordna.

För mer information och pris vänligen kontakta mig.

bottom of page