top of page
_MG_7132.jpg

 Skogsbad 

"Att skogsbada är vila och njutning.

Att hitta hem till dig själv i skogen."

- Solsyster

_MG_6921.jpg

Mindfulness

Med långsamma steg tar vi oss in i skogen, öppnar upp våra sinnen och tar emot allt det njutningsfulla som skogen har att erbjuda. Vi tillåter oss att släppa taget, här finns ingenting du behöver göra, här kan du tillåta dig själv att bara vara, i det som är. Skogsbad eller på japanska shinrin yoku handlar inte om ”bad” i sin ursprungliga bemärkelse, utan om att bada våra sinnen i skogen.

Närvaro

Under ett skogsbad finns det ingenting du behöver utföra - utan tvärt om, sakta ner, låt vistelsen bli kravlös och mottagande och bara sjunk in i – bada i, skogens atmosfär. Vila och njut. Jag som guide finns där vid din sida och med hjälp av olika mjuka, varsamma övningar hjälper jag dig att landa ner, slappna av och få ut det det bästa av vad skogen har att erbjuda.

_MG_6798.jpg
_MG_6560.jpg

Natur

I skogen mår vi bättre och blir friskare, stressnivåerna i kroppen sjunker och även immunförsvaret förbättras, skogen har så många hälsosamma och läkande effekter. Skogsbad kan bli ytterligare ett redskap för oss att få ny energi till kropp och själ, minska upplevd stress och ge anknytning till det enkla och naturliga. Precis just det som det finns så stort behov av idag och i framtiden.

bottom of page