top of page

Reiki Healing

_MG_7956 (kopia).jpg

Reiki Behandling

1 behandling

3 behandlingar

695 kr

1800 kr

 Köp sker via swish: 123 578 60 66 

_MG_7970.jpg

Om Reiki healing

Reiki är en djupavslappnande behandling där jag med hjälp av mina händer kanaliserar välgörande energier. Reiki härstammar från Japan och betyder livsenergi. En behandlingen går till så att jag lägger mina händer på olika punkter på din kropp. Vanligtvis börjar jag uppe vid huvudet och fortsätter ner längs kroppens framsida, för att fortsätta till baksidan från skuldrorna och ner till fötterna.  Jag känner intiutivt in vart energierna behövs som bäst så en behandling kan se lite olika ut från gång till gång.

Reiki ger en mjuk, djupavslappnande känsla. Tillståndet är mycket behagligt och många somnar, vilket inte påverkar behandlingen. Under en reikibehandling upplever många värme och “att det pirrar”. Värmen kommer från reikiutövarens varma händer och fortplantar sig genom hela kroppen. Kroppens energi flödar genom energibanor som finns i våra kroppar. Det gör att man kan känna värme i fötterna trots att utövaren håller sina händer på axlarna.

Reiki har många fördelar, förutom att det är otroligt skönt och avslappnande  så ökar det även ditt välbefinnande, den är enormt läkande och arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser det fyller även upp ditt energiförråd.

Reiki är lindrande och hjälper bl.a. vid sömnproblem, det sänker stressnivån, lindrar vid utmattningssyndrom, mildrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt. I många länder används Reiki som kompletterande behandling inom traditionell sjukvård.

 

Efter behandlingen följer ett kortare samtal om både klientens och reikiutövarens upplevelse, vilka kan vägleda klienten i vidare bearbetning av tankar och känslor som kommit upp i samband med behandlingen.

 

En reikibehandling tar cirka en timme. Reiki är frisvkårdsgrundande.

Jag sänder även reiki på distans om så önskas, vänligen kontakta mig för mer information.

"Med hjälp av Lenas mjuka, varma händer får jag hjälp att koppla bort stress och vardagens brus för att komma in i total avslappning”

Maria

bottom of page