top of page
_MG_6014.jpg

Yoga med mig

Schema & Boka
Påskstängt 28/3-1/4 

Måndag

18.00
75 min
19.30
75 min

Tisdag

17.30
75 min
19.00
75 min

Onsdag

75 min
18.45

Torsdag

75 min
18.00

Fredag

Lördag

Söndag

75 min
17:30
_MG_7826.jpg

Solsysters klasser

Yoga är för mig en upplevelsepraktik, där vi väcker upp våra sinnen. Vi blir mer medvetna om hur kroppen känns och vad vi behöver, vilket leder till att vi blir mer lyhörda för våra behov och vår innersta längtan, det är som om vi blir mer sanna mot oss själva. 

 

Jag leder mina klasser från hjärtat, med spontanitet och glimten i ögat. Klasserna är inkännande och kravlösa, men också utmanande om du så vill. Här finns plats för skratt och allvar i en härlig kombination, alla känslor är tillåtna.

Under en yogaklass med mig kommer du att komma i kontakt med ditt andetag, bli mer närvarande i stunden och möta och lära känna din kropp inifrån ut. Du kommer att bli mer energifylld och starkare men också  finna  lugn i kropp och själ och kanske kommer också din inre sol att börja lysa starkare.

   

Min önskan är att du som kommer till Solsysters yogastudio ska få en helhetsupplevelse och känna att här finns det en plats för dig, där du kan landa i allt det som är du, utan prestige och krav. Min önskan är att du ska känna att här  finner du en plats fylld av värme och öppenhet, lugn och harmoni. En plats som välkomnar dig hem till dig.

1 KLASS

10 KORT 

20 KORT 

 190 kr

1700 kr

3000 kr 

 Köp sker via swish: 123 578 60 66

Korten är giltiga i ett år 

_MG_7750.jpg

Vinyasa Flow

En dynamisk och flödande yogaklass där vi kopplar samman rörelse och andetag för att uppnå balans i kropp och själ. I ett rytmiskt flöde möter vi de olika positionerna (asanas) och vårt andetag. En mer fysisk klass så det kan vara en är fördel om du yogat tidigare eller är van vid fysisk aktivitet.

Slow Flow

En skön inkännande yogaklass där vi rör oss i ett långsamt flöde som synkroniseras med långa djupa andetag.  Vi sträcker ut kroppen och stärker oss fysiskt, mentalt och emotionellt. Klassen passar alla.

_MG_7512.jpg
_MG_7864.jpg

Yin Yoga

En lugn, mindful och återhämtande yogaklass som kännetecknas av passiva yogapositioner där fokus ligger på att bearbeta kroppens bindväv och fascia istället för musklerna. Detta görs genom att stanna längre i varje position för att mjukt stretcha kroppen. Alla positioner görs sittandes eller liggandes och vi stannar i positionerna mellan 3-5 minuter. Yinyoga passar alla och är ett bra komplement till all annan fysisk aktivitet.

Hatha Yoga

En fysisk, statisk klass med mindre eller inget flöde alls. Vi stannar längre i varje position (asanas) och lägger stor vikt vid vårt andetag. Denna yogaklass ger dig mer tid och utrymme att bekanta dig med varje yogaposition och skapa balans. Klassen passar alla nivåer, såväl nybörjare som mer van yogi.

_MG_7478_edited.jpg
_MG_7776_edited.jpg

Yoga För Män

En speciellt anpassad yogaklass för män. Trots att yoga är för alla så är det övervägande kvinnor som kommer till yogaklasserna, så om du är man och nyfiken på yoga är detta en klass för dig. I den här klassen kommer du att hitta in i ditt andetag, möta både lugna yinyogapositioner och lite mer fysiska positioner från hathayogan. Den här klassen passar alla, både dig som är helt ny till yoga samt dig som är lite mer van yogi.

Soulful Yoga

En mjukt flödande klass - för hjärtat från hjärtat.

Med spontanitet och glimten i ögat kommer jag att låta hjärtat,  guida oss dit vi är menade att vara under varje yogaklass.  Jag kommer leda oss in i kroppen med hjälp av härliga tekniker som jag tagit till mig under årens olika utbildningar, retreats och workshops - olika former av yoga, meditationer,  passiva såväl som aktiva och andningsövningar. Syftet är att få möta, röra och vara i din kropp på ett utforskande och inkännande sätt och under klassens gång landa djupt in i hjärtat.

Varmt välkommen till en klass för kropp och själ!

_MG_7949_edited.jpg
_MG_6868.jpg
_MG_7443.jpg

Yin Receive and Heal

En lugn, mindful och återhämtande yinyogaklass,  med mindre antal positioner, där du får ta emot Reiki healing under klassens gång. Här kan du tillåta dig att verkligen få  landa i allt som är du, mjukna och ta emot. 

Låt söndagskvällen bli en skön och påfyllande start inför kommande vecka.

bottom of page